Întâlnirea ieşenilor din Bucureşti – iulie 2008

Citiţi mai jos mesajul de adunare, pentru luna iulie, lansat de Horatio Beceriu către ieşenii din Bucureşti:

Dragelor şi dragilor,

Pentru mâine se anunţa ceva nouraşi fără de ploaie, cu o maximă de 30 de grade şi o minimă de 16 grade. De asemenea se anunţă şi întâlnirea ieşenilor după obiceiul ultimei marţi din lună.

Pentru cei care nu sunt plecaţi în concedii dar fie o vor face (şi visează) fie au făcut-o deja (şi visează şi ei), la sugestia lui Marian Radu, vă propun o întâlnire cu iz de concediu şi cu toate hoţomăniile care vă pot trece prin cap pentru o petrecere lângă piscină – aceea a clubului “Daimon Sport” din Parcul Tineretului (vis-a-vis de Sala Polivalentă) – detalii privind locaţia pe www.daimonsportclub.ro. Ca de obicei, începând cu 19.30. Pentru cei care vor să vină împreună cu costumele de baie precizez că accesul în piscină este permis doar până la ora 20.00, contra unei taxe (vezi pe site) pe care dacă tot vă hotărâţi să o plătiţi poate n-ar fi o idee rea să vă prezentaţi ceva mai devreme.

Cu drag,
Horatio Beceriu

1 thought on “Întâlnirea ieşenilor din Bucureşti – iulie 2008”

  1. Salut!
    Sunt din Iasi si lucrez aici in Bucuresti de anul trecut din iulie.
    As dori si eu sa stiu daca se mai organizeaza intalnirea aceasta si in 2009, si daca se poate sa imi spuneti si unde va intalniti de obicei si care e modalitatea de a intra, sa zic asa, in “Clubul iesenilor”
    Astept un raspuns pe e-mail la adrian.luntraru@yahoo.com
    Multumesc.

Comments are closed.