Gastronomie politică

Gastronomie politică

“Campionatul internaţional de gătit în aer liber” organizat la Iaşi pe 5 şi 6 martie a ratat milimetric ocazia de a fi un eveniment cu ştaif. Nici nu mai contează dacă s-a atins sau nu recordul mondial pentru “cea mai mare tocană din carne de pui cu ciuperci” atâta timp cât manifestarea a degenerat într-un bâlci nedemn de Piaţa Unirii.

Nu pot decât să aplaud reuşita pomană electorală oferită de primăria Iaşilor tuturor sărmanilor şi flămânzilor care s-au îmbulzit la faţa locului… Îmi pare sincer rău că personalităţi de înaltă ţinută din zona gastronomiei şi a vinului au cauţionat, probabil fără voia lor, acest început precoce de campanie electorală…

Din fericire, aceast eveniment în aer liber a avut şi o componentă “indoor”.  Am reuşit prin urmare să selectez şi fotografii care ilustrează faţa luminoasă a acestei manifestări, care s-a dorit una de cultură gastronomică şi enologică. Misiune (partial) îndeplinită… Tuturor, poftă buna!

Răzvan Avram

Leneş rafinat, cu puseuri idealiste. Când nu trândăveşte, nu meditează sau nu hoinăreşte, îşi ocupă timpul liber cu proiecte de comunicare şi marketing. Fiind pasionat de muzică, computere, fotografie, gastronomie şi, mai nou, de vinuri, e greu de înţeles, de fapt, cam ce e în mintea lui.

Alte recomandări

Nu doar Moldova vrea autostradă

Nu doar Moldova vrea autostradă

If you can’t beat them, join them

If you can’t beat them, join them

Punctul de orgă al naturii

Punctul de orgă al naturii

Iniţiativa “Puţin din prea mult”

Iniţiativa “Puţin din prea mult”

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter

Secţiuni