Întâlnirea ieşenilor din Bucureşti – mai 2008

Întâlnirea ieşenilor din Bucureşti – mai 2008

Precum am promis, voi promova pe acest blog întâlnirile lunare ale ieşenilor din Bucureşti. Iată aşadar mesajul de adunare, pentru luna mai, lansat de Horatio Beceriu către ieşenii din Bucureşti:

Ziua bună dumneavoastră dragi ieşence şi ieşeni,

A cam trecut ceva vreme de când nu ne-am mai văzut/auzit/simţit/pipăit, mă rog, completaţi voi cu restul analizatorilor…

A fost (doar) pentru a doua oară în 5 ani când am sărit o întâlnire, ultima marţi din luna trecută fiind în mijlocul unei vacanţe religioase cu accente laice (Paşte + 1 Mai = 10 zile de… ce i-a trecut fiecăruia prin cap/buzunar să întreprindă…).

Au fost multe gânduri frumoase – iniţiativa Mioarei de a ne întâlni la Iaşi, protestul fraţilor Păduraru vis-a-vis de tradiţia de a oferi un drink la sfârşit de aprilie, aşa de ziua lor, mai multe intenţii de a ţine totuşi întâlnirea cu o săptămâna după… până la urmă nu s-a mai întâmplat nimic din toate acestea, poate şi din vina mea şi, dacă este aşa, îmi exprim regretul că n-am fost mai “înverşunat” în a le sprijini mai mult, cumva aşa…

Oricum iată că s-a făcut din nou sfârşit de lună, aşa că haideţi să ne revedem ca de obicei, marţi, 27 mai, începând cu orele 19.00, în Music Club – mulţumim Sorin Urzică!

Cu drag,
Horatio Beceriu

Răzvan Avram

Leneş rafinat, cu puseuri idealiste. Când nu trândăveşte, nu meditează sau nu hoinăreşte, îşi ocupă timpul liber cu proiecte de comunicare şi marketing. Fiind pasionat de muzică, computere, fotografie, gastronomie şi, mai nou, de vinuri, e greu de înţeles, de fapt, cam ce e în mintea lui.

Alte recomandări

Chinezi şi manele

Chinezi şi manele

Apartament de vânzare, vizavi de Negruzzi

Apartament de vânzare, vizavi de Negruzzi

Ninge, ninge, babele se linge

Ninge, ninge, babele se linge

Ajunul Crăciunului la Rick’s Cabaret

Ajunul Crăciunului la Rick’s Cabaret

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.