Cu gunoiu-n frigider

Cu gunoiu-n frigider

De obicei nu mă amestec în politică. E un principiu care mi-a adus simpatie din partea duşmanilor şi critici din partea prietenilor (din ciclul “dacă nu te implici, atunci îţi meriţi soarta”, etc.). Încerc să păstrez tradiţia, dar vreau totuşi să vă împărtăşesc un gând care nu-mi dă pace de când a căzut guvernul MRU.

USL-ul, prin vocea lui Victor Ponta, susţine că va face, citez: “cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut România”. Eu unul aş vrea să-i acord “prezumţia de nevinovăţie” liderului PSD. Mă tem însă, nu pentru Ponta ci pentru noi toţi, că există aici o problemă strict tehnică… În ultima vreme USL-ul a adunat, de dragul trecerii moţiunii de cenzură, un morman de “gunoaie politice” şi, dacă ar fi să dăm crezare opoziţiei, PDL-ul pare chiar bucuros de aşa curăţenie de primăvară.

Povestea asta îmi aduce aminte de perioada studenţiei, când bunica (mare gospodină) mi-a făcut o vizită inopinată la cămin. Întrebarea ei a fost simplă: “Cum să găteşti, maică, ceva acătării când ai frigiderul plin de împuţiciuni?”

Răzvan Avram

Leneş rafinat, cu puseuri idealiste. Când nu trândăveşte, nu meditează sau nu hoinăreşte, îşi ocupă timpul liber cu proiecte de comunicare şi marketing. Fiind pasionat de muzică, computere, fotografie, gastronomie şi, mai nou, de vinuri, e greu de înţeles, de fapt, cam ce e în mintea lui.

Alte recomandări

Nu doar Moldova vrea autostradă

Nu doar Moldova vrea autostradă

Gastronomie politică

Gastronomie politică

Curva Babilonului

Curva Babilonului

Generaţia Putin

Generaţia Putin

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.