Trois couleurs: bleu, blanc, rouge

Trois couleurs: bleu, blanc, rouge

Cam pe la ora ceaiului, am intrat în Grădina Botanică din Iaşi. Soare, linişte, multă verdeaţă şi puţină lume. Cele câteva flori care au îndrăznit să înfrunte frigul ultimelor zile ieşeau spectaculos în evidenţa. Privindu-le, mi-am amintit de celebra trilogie a regizorului polonez Krzystof Kieslowski “Trois couleurs: bleu, blanc, rouge”.

Si am făcut câte o fotografie pentru fiecare din eroinele acestei serii. Prima, pentru pentru Julie (Juliette Binoche) din “Bleu”, a doua pentru pentru Dominique (Julie Delpy) din “Blanc” şi a treia pentru Valentine (Irène Jacob) din “Rouge”.

Interesantă plimabare şi plină de inspiraţie…

Răzvan Avram

Leneş rafinat, cu puseuri idealiste. Când nu trândăveşte, nu meditează sau nu hoinăreşte, îşi ocupă timpul liber cu proiecte de comunicare şi marketing. Fiind pasionat de muzică, computere, fotografie, gastronomie şi, mai nou, de vinuri, e greu de înţeles, de fapt, cam ce e în mintea lui.

Alte recomandări

Chinezi şi manele

Chinezi şi manele

Apartament de vânzare, vizavi de Negruzzi

Apartament de vânzare, vizavi de Negruzzi

Ninge, ninge, babele se linge

Ninge, ninge, babele se linge

Ajunul Crăciunului la Rick’s Cabaret

Ajunul Crăciunului la Rick’s Cabaret

2 Comments

  1. Invidiez relaxarea. Film de exceptie. Ca si pozele. Unii inca muncesc. Pupu` de la UPU!

  2. Unul din scopurile acestui blog este sa genereze invidie. Misiune indeplinita! Pe de alta parte mi se pare redundant sa ne reprosezi noua – lenesilor rafinati – faptul ca “unii inca muncesc”. In tot cazul, pentru toti din UPU, tineti-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter

Secţiuni